Veća i odvažnija električna mobilnost.

S futurističkim novim izgledom, dinamičnijom prisutnošću na cesti i većim životnim prostorom za sve vaše avanture – ovaj odvažni, povećani, električni SUV nudi vam naprednu pametnu tehnologiju i najbolji domet u klasi za stilsku električnu mobilnost bez kompromisa.

.

Više prostora za više mogućnosti.

Odlučili smo se na nekonvencionalni pristup, te smo za razvoj potpuno nove KONE prvo razvili njezinu električnu verziju, a ljepotu i inovacije možete vidjeti u svakom kutu. Elegantno oblikovana, potpuno nova KONA Electric ima čist, prepoznatljiv prednji dio, te aerodinamične linije koje ističu njezin futuristički stil. Veća i odvažnija, potpuno nova KONA evoluirala je u veći SUV s povećanim dimenzijama koje naglašavaju njezin robustan, ikonski dizajnerski identitet.

Čist, prepoznatljiv prednji dio potpuno nove KONE ističe se Pixelated Seamless Horizon dnevnim svjetlom koje se proteže preko cijele širine vozila za dinamičniju prisutnost na cesti.

Da bi se pružio maksimalni prostor, KONA Electric je evoluirala, postala duža i šira, s obilnim prostorom za noge i ramena u drugom redu sjedala.

Napredna pametna tehnologija.

S impresivnim nizom najmodernijih pametnih tehnologija, KONA Electric postavlja nove standarde u segmentu subkompaktnih SUV-ova. Uživajte u najnovijim mogućnostima povezivanja i pametnim dodacima udobnosti podržanim najsavremenijim sistemima sigurnosti i pomoći vozaču. Nova KONA je prvi Hyundai koji ima novi Connected Car Navigation Cockpit sa ažuriranjem softvera online (OTA). Nova Kona može se zaključati, otključati i pokrenuti uz pomoć Digital Key 2 Touch, što garantuje još veći nivo sigurnosti.

Head-up zaslon vozi Vas sigurno kroz svijet, projektirajući informacije na vjetrobranskom staklu. To vozačima omogućuje brzu obradu informacija dok zadržavaju pozornost na cesti ispred sebe.

Nova KONA opremljena je našom autonomnom vožnjom drugog nivoa, Highway Driving Assist 2, opcijom koja pomaže vozačima u održavanju sigurnog razmaka od vozila ispred, preticanju sporijih vozila ispred, te pri promjeni traka.

Cjenovnik, tehničke karateristike, katalog

Dokument Naziv Link
PDF dokument Cjenovnik KONA EV
PDF dokument Katalog KONA EV